wo 24 oktober 2018

Kerkelijk Centrum
Tijdstip:
 10.00 uur  - 12.00 uur

De bladeren vallen. Over ruim een week zullen wij onze overledenen gedenken. Het is de tijd waarin wij stilstaan bij wat was en voorbij gaat. Maar niet alleen wij mensen zijn vergankelijk. Er kunnen ook gewoonten of dingen verslijten en verdwijnen. Wat is eindig in onze wereld en ons leven, wat is tijdelijk, wat gaat voorbij? Hoe gaan we daar mee om? Doet ons dat verdriet? Zien we om in nostalgie? Of komt er ook weer ruimte voor iets anders, iets waar we blij om kunnen zijn? Woensdag 24 oktober is er weer onze koffieochtend vanaf 10 uur in het Kerkcentrum. Hartelijk welkom.

Kerstnachtdienst
datum en tijdstip 24-12-2018 om 20.00 uur