Kunst in de kerk Kunst in de kerk
Expositie “kleurvertalingen” van Eugenie van Dijk.
Deze “kleurvertalingen” zijn abstracte verbeeldingen van verzen uit de Bijbel, denk aan Exodus 13:21 “En de HERE toog voor hun aangezicht, des daags in een wolkkolom, [...] en des nachts in een vuurkolom, [...] om voort te gaan dag en nacht”.
Bij iedere “kleurvertaling” is een ander verhaal.
Als u dat wenst krijgt u uitleg van Eugenie zelf. Zij zal de zaterdagmiddagen dat de kerk open is, te weten op 7, 21, 28 juli, 11 en 25 augustus en op 8 en
9 september aanwezig zijn.
Informatie over het werk van Eugenie is ook te vinden op haar website. Iedereen is van harte welkom.

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.