zo 16 dec 2018  om 11.00 uur
Ouderling: Arent van der Feltz
Organist: Klaas Remerie

Diaken: Zeger Vroon

Op deze derde adventszondag beginnen we de dienst om 11 uur in de kerk, samen met de Remonstrantse Kring Zuid-Limburg. We lezen over die maaltijd waar er genoeg voor ieder is, terwijl de vrienden van Jezus zich grote zorgen maken (Mc 6, 35-44). Er blijkt meer dan gedacht. Eenvoudig door maar één vraag: wat heb je zelf in huis? Na de korte overweging vervolgen we de viering in het kerkcentrum met koffie en een maaltijd, waarbij het delen van advents- en kerstgedachten centraal staat.
Ds. Sigrid Coenradie en Ds. Ruud Foppen

Collecte voor Voedselbank

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.