zo 16 dec 2018  om 11.00 uur
Ouderling: Arent van der Feltz
Organist: Klaas Remerie

Diaken: Zeger Vroon

Op deze derde adventszondag beginnen we de dienst om 11 uur in de kerk, samen met de Remonstrantse Kring Zuid-Limburg. We lezen over die maaltijd waar er genoeg voor ieder is, terwijl de vrienden van Jezus zich grote zorgen maken (Mc 6, 35-44). Er blijkt meer dan gedacht. Eenvoudig door maar één vraag: wat heb je zelf in huis? Na de korte overweging vervolgen we de viering in het kerkcentrum met koffie en een maaltijd, waarbij het delen van advents- en kerstgedachten centraal staat.
Ds. Sigrid Coenradie en Ds. Ruud Foppen

Collecte voor Voedselbank

Huwelijksdienst van Schie / Romar
datum en tijdstip 21-09-2019 om 14.00 uur

Kerkdienst; met Remonstranten
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10.00 uur
Collecte: Stichting Exodus meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.