zo 4 nov 2018  om 10.00 uur
Kerkdienst; Allerzielen
Ouderling: Dick Rootert
Organist: Henk Langenveld

Ook nu weer een bijzondere dienst, aansluitend bij Allerheiligen op 1 november. We gedenken op deze zondag onze overledenen. Dat zijn in het bijzonder Henk Langeveld (overleden op 23 februari) en Peter Meerburg (overleden op 4 april), maar natuurlijk is er ruimte voor andere namen of zijn er intenties die ons in het verleden of vandaag bezighouden. De kleur van deze zondag is wit en de lezing is traditioneel uit het begin van de Bergrede, de zogenaamde zaligsprekingen (Mt. 5, 1-12). Wie zijn de echt gelukkigen in deze wereld? Aan de piano - het orgel is voor hem moeilijk bereikbaar geworden – zit Henk Langeveld, naamgenoot van de Henk die we gedenken. Na de dienst is er gelegenheid om afscheid te nemen van Anke Meerburg, die net als onze piepkleine gemeente pijnlijk moet loslaten om het nieuwe ruimte te geven.

Collecte voor de eigen diaconie

Kerkdienst, dopen
datum en tijdstip 21-10-2018 om 10.00 uur
Doopdienst van Bram Froger.
Een bijbelverhaal, waarin het dreigende water een rol speelt.  meer details