di 25 dec 2018  om 10.00 uur
Kerstdienst; met Remonstranten
Ouderling: Gert Schaart
Organist: Alice Hendriks

Na een donkere sfeervolle kerstavond volgt het winterlicht van de kerstochtend. Wat wil dit licht? De lezing uit Johannes 1 lijkt te willen toelichten wat de betekenis is van het geboorteverhaal van Lucas, hij verlicht en verklaart de geboorte. Die verre God blijkt een mens, in alle eenvoud en kwetsbaarheid. Godslasterlijke taal in de tijd van Johannes, en bevrijdend tegelijk. Omdat het heil van het kerstverhaal zo dichtbij komt, nabij is als een mens onder de mensen. Aan het orgel zit Alice Hendriks. Zij en fluitiste Lizet Duijvendak spelen samen kerstmuziek.
Ds. Ruud Foppen

Collecte: Kinderen in de Knel

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.