zo 27 jan 2019  om 10.00 uur
Voorganger: ds. J. Drost
Ouderling: Gert Schaart
Organist: Henk Langeveld

Lucas 4: 14-21 In de synagoge. Een van de eerste keren dat Jezus in het openbaar optreedt zien we hem in de synagoge in Nazareth. Hij is thuis in het dorp waar hij opgroeide. Hij deed wat hij gewoon was te doen. Op Sabbath naar de synagoge. In zijn latere leven komen we hem tegen onderweg met zijn leerlingen. In discussies, in ontmoetingen met hulpbehoevende mensen, in een leersituatie met zijn leerlingen. Maar hier begint hij. Gewoon, waar ze hem kennen. Makkelijk? Nee er is meteen achterdocht. Dat is toch gewoon Jezus, die we kennen. Wat verbeeldt hij zich wel? Wat is dat voor een man?
Ds. Joen Drost

Collecte: Oecumene Kerk in Actie

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.