zo 6 jan 2019  om 10.00 uur
Kerkdienst met Remonstranten
Ouderling: Dick Rootert
Organist: Peter Peters

Driekoningen wordt deze zondag genoemd. De overweging is naar aanleiding van Mt. 2, 1-12. Het gedicht van T.S. Eliot over deze drie wijzen, Journey of the Magi, staat centraal. Zijn we niet allemaal op weg naar wat voor ons heilig is? En als het je vindt, hoe ga je dan vandaar verder? Na de viering is er uitgebreid gelegenheid om elkaar een goed nieuw jaar te wensen.
Ds. Sigrid Coenradie en Ds. Ruud Foppen

Collecte: Pieterke

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur

Kerkdiensten Maas-Heuvelland augustus
datum en tijdstip 01-08-2019 om
Overzicht Maas-Heuvelland en Eijsden meer details

De kerk is open!

De kerk is elke zaterdagmiddag in juli en augustus en op monumentendag 14 september open voor bezichtiging. In de kerk exposeert deze zomer Menno Balm. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de kerk van 13.30 tot 16.30.
Meer informatie over de kunstenaar vindt u op zijn website.